1- تونر مگنت ( HP LaserJet تک رنگ)
فرآیند چاپ کارتریج تونر مگنت را میتوان به خوبی در چند گام شرح داد. در مرحله اول رولر شارژ اولیه (PCR)، ولتاژ DC منفی و یکپارچه ای روی سطح درام OPC اعمال میکند. مقدار DC منفی قرار گرفته روی درام، توسط تنظیمات قدرت چاپ پرینتر قابل کنترل است. این فرآیند، کاندیشنینگ (ایجاد شرایط مناسب) نامیده میشود.
در مرحله دوم، پرتو لیزر به سمت یک آینه چرخنده (به نام اسکنر) می تابد. هنگامیکه آینه چرخید، پرتو لیزر به سمت لنز متمرکز کننده بازتابانده می شود. سپس پرتو لیزر به سطح درام اصابت کرده و یک تصویر الکترواستاتیک مخفی، روی درام ایجاد مینماید. در بیشتر کارتریج ها، برای هر 28 سانتیمتر صفحه چاپ شده، درام OPC تقریبا 3 دوران کامل انجام میدهد.
مرحله سوم (مرحله ایجاد) هنگامی است که یک تصویر تونری توسط بخش ایجاد (یا مخزن تونر) روی درام ایجاد می شود و شامل ذرات تونر است. تونر توسط آهنربای ساکن داخل لوله و ولتاژ DC تامین شده توسط نیروی برق، روی لوله مگنت نگهداشته میشود. ولتاژ DC توسط تنظیمات قدرت پرینتر کنترل شده و باعث می شود تونر کمتر یا بیشتری به درام بچسبد.
در مرحله چهار (مرحله انتقال)، تصویر تونری بر روی کاغذ منتقل میشود. به این ترتیب که رولر انتقال شارژ، مقداری شارژ مثبت به پشت کاغذ اعمال مینماید و این شارژ مثبت باعث میشود تونرهای دارای بار منفی موجود بر سطح درام، جذب کاغذ شوند. دیامتر کوچک درام و سختی کاغذ هر دو باعث میشوند که کاغذ از سطح درام جدا گردد.
در مرحله پنجم ، کاغذ از درام جدا میشود. از بین برنده شارژ استاتیک، نیروی جاذبه میان بار منفی سطح درام و بار مثبت سطح کاغذ را کاهش میدهد. این امر از رها شدن تونر روی کاغذ در دما و رطوبت پایینتر جلوگیری نموده و همچنین مانع پیچ خوردن کاغذ در اطراف درام میشود.
در مرحله ششم، تصویر با استفاده از فیوزر بالایی و پایینی ذوب شده و روی کاغذ شکل میگیرد. کاغذ از مابین یک المنت فیوزینگ گرم شده در بالا و یک رولر لاستیکی نرم در پایین عبور می کند و به سمت بالا و به رولر بالایی فشرده می شود. سپس المنت گرم شده در بالا، تونر را روی کاغذ ذوب میکند. رولر بالایی هم میتواند به صورت یک رولر پوشیده از تفلون سخت باشد که داخل آن یک لامپ هالوژن قرار دارد و هم ممکن است به صورت یک لوله تفلونی باشد که یک المنت حرارتی سرامیکی در داخل آن قرار دارد. دستگاههای جدید همگی هیتر سرامیکی دارند که انرژی کمتری مصرف میکند و سرعت چاپ را بالاتر میبرد.
در مرحله هفتم ، درام تمیز می شود. به طور متوسط حدود 95% از تونر در حین عملیات پرینت به کاغذ منتقل می شود. هنگامیکه درام در حین پرینت می چرخد، 5% تونر باقیمانده توسط وایپر بلید از روی درام زدوده و تمیز میشود. سپس این تونر ضایعاتی توسط بلید بازیافت، به سمت مخزن ضایعات هدایت شده و در آنجا ذخیره می گردد هنگامی که یک چرخه پرینت کامل می شود، رولر شارژ اولیه مقداری ولتاژ AC روی سطح درام اعمال می کند و باعث می گردد که هرگونه رسوباتی از روی آن پاک شود. حال درام OPC آماده است که ولتاژ منفی DC را از رولر شارژ اولیه دریافت نموده و یک چرخه پرینت دیگر را مجددا آغاز کند.
دیدگاه خود را بنویسید